MADALINA DINU BAND – FORMATIE DE NUNTA BUCURESTI

Madalina Dinu Band – formatie nunta Bucuresti – este alegerea ideala pentru orice tip de eveniment. Fie ca vorbim despre nunta, botezul, aniversarea sau petrecerea dumneavoastra privata formatia Madalina Dinu Band va poate ajuta pentru a crea un eveniment de neuitat.

Pentru ca dorim ca orice nunta sau alt eveniment sa fie centrul distractiei si al profesionalismului, formatia de nunta Madalina Dinu Band asigura o atmosfera frumoasa pe toata durata evenimentului. Solisti si instrumentisti de inalta clasa, un DJ profesionist cu o vasta experienta dobandita in timp, lumini si sonororizare profesionale.

Reusita evenimentelor la care cantam si aprecierile clientilor cu care apoi ramanem prieteni, sunt dovada profesionalismului membrilor formatiei de nunta Madalina Dinu Band.

Alege Madalina Dinu Band pentru evenimentul tau! Formatie de nunta Bucuresti.

MEMBRII FORMATIE DE NUNTA BUCURESTI – MADALINA DINU BAND

Madalina Dinu a iubit muzica populara de cand era copil, talentul si gustul pentru folclor fiind mostenite de la tatal ei, si acesta la randul lui interpretand cu mare drag muzica populara din zona Teleormanului.

Si-a consolidat cunostintele muzicale prin lectii de canto si teorie muzicala urmand cursurile unei Scoli de Arta. In primii ani de studentie a castigat castingul de moderator al unei emisiuni concurs produsa si difuzata de un post local de televiziune.

A avut diverse colaborari cu Asociatii si Fundatii Culturale din partea carora a primit numeroase invitatii pentru sustinerea de recitaluri dar si pentru a fi amfitrioana unor evenimente de gen. Imaginea si–o cladeste prin numeroase aparitii in emisiuni televizate cu scopul promovarii propriilor piese.

Are un repertoriu ce acopera mai multe zone folclorice, acest lucru aducand un plus de buna dispozitie si veselie in cadrul oricarui eveniment.

Experienta acumulata de a lungul anilor in domeniul evenimentor private si corporate o recomanda pe Madalina Dinu ca fiind un solist desavarsit pentru evenimentul tau.

bogdan joita - formatie nunta - formatie muzica

Bogdan Joita

Mare iubitor si consumator de muzica, Bogdan isi traieste visul de a canta si o face foarte bine oferind show-uri exceptionale.

Interactiunea sa cu invitatii in timpul evenimentelor creeaza o ambianta calda si prieteneasca, ceea ce defineste atitudinea tuturor membrilor formatiei noastre.

gabriel gorjanu - formatie nunta - formatie muzica

Gabriel Gorjanu

Gabriel Gorjanu-Gîlea a debutat pentru prima data la 19 ani in cadrul festivalurilor de folclor, unde a obținut peste 35 de premii, a cântat cu peste 25 de orchestre profesioniste, este pasionat de folclor si traditii si are o colectie de peste 150 de costume din Gorj si Mehedinti.

Yannis Ionita

Yannis este muzicianul desavarsit ce provine dintr-o familie cu traditie in lumea muzicala . Intotdeauna stie sa scoata in evidenta adevarata sa valoare pe care a dobandit-o in cei 12 ani de studiu ai pianului.

Pasiunea pentru clape l-a facut sa se indragosteasca de acordeon, maiestria si talentul sau, reusind sa ofere un spectacol minunat celor care il asculta.

Andy Ionita

Andy provine dintr-o familie cu traditie in lumea muzicala, iar dupa 10 ani de studiu a descoperit clarinetul de care s-a indragostit si a devenit instrumentul lui reprezentativ.

Gratie maestriei lui putem oferi un eveniment complet din punct de vedere instrumental.

valentin dinu - formatie nunta - formatie muzica

Valentin Dinu

Invitat Special

Valentin Dinu este un solist cu o voce deosebita care s-a facut remarcat la concursul “Romanii au talent”, unde a urcat pana in finala. A iubit muzica de mic copil si a crescut ascultand muzica lui Michael Jackson, Stevie Wonder, Al Jarreau sau Lionel Richie.

Valentin este unul dintre artistii colaboratori ai band ului, care prin statutul de special guest ofera momente unice si de neuitat fiecarui eveniment.

iulian vasile - formatie nunta - formatie muzica

Iulian Vasile

Invitat Special

Iulian Vasile este semifinalistul concursului X Factor si colaborator de seama al band-ului nostru. El reuseste intotdeauna prin dinamismul sau si interpretarea unica sa creeze momentele magice pe care oricine si le doreste in programul evenimentului mult asteptat.

Dupa ce a castigat trofeul de la “Ploaia de stele” si a aratat intregii tari talentul sau extraordinar prin aparatia la diverse show – uri cum ar fi “Te cunosc de undeva”, Iulian Vasile si-a consolidat imaginea unui adevarat profesionist.

CONTACT FORMATIE NUNTA

Daca iti doresti o zi de poveste pentru evenimentul tau nu ezita sa contactezi

Formatie de nunta Bucuresti Madalina Dinu Band

Formatie muzica live nunta botez evenimente Madalina Dinu Band - logo

CONTACT

Daca iti doresti o zi de poveste pentru evenimentul tau nu ezita sa contactezi Formatia de nunta Madalina Dinu Band

Formatie muzica live nunta botez evenimente Madalina Dinu Band - logo