MADALINA DINU & THE ORCHESTRA- FORMATIE DE NUNTA BUCURESTI

Madalina Dinu & The Orchestra – formatie nunta Bucuresti – este alegerea ideala pentru orice tip de eveniment. Fie ca vorbim despre nunta, botezul, aniversarea sau petrecerea dumneavoastra privata formatia Madalina Dinu & The Orchestra va poate ajuta pentru a crea un eveniment de neuitat.

Pentru ca dorim ca orice nunta sau alt eveniment sa fie centrul distractiei si al profesionalismului, formatia de nunta Madalina Dinu & The Orchestra asigura o atmosfera frumoasa pe toata durata evenimentului. Solisti si instrumentisti de inalta clasa, un DJ profesionist cu o vasta experienta dobandita in timp, lumini si sonororizare profesionale.

Reusita evenimentelor la care cantam si aprecierile clientilor cu care apoi ramanem prieteni, sunt dovada profesionalismului membrilor formatiei de nunta Madalina Dinu & The Orchestra.

Alege Madalina Dinu & The Orchestra pentru evenimentul tau! Formatie de nunta Bucuresti.

COMPONENTA FORMATIE DE NUNTA BUCURESTI

MADALINA DINU & THE ORCHESTRA

Madalina Dinu a iubit muzica populara de cand era copil.

Si-a consolidat cunostintele muzicale prin lectii de canto si teorie muzicala, iar in primii ani de studentie a castigat castingul de moderator al unei emisiuni concurs produsa si difuzata de un post local de televiziune.

A avut diverse colaborari cu Asociatii si Fundatii Culturale din partea carora a primit numeroase invitatii pentru sustinerea de recitaluri dar si pentru a fi amfitrioana unor evenimente de gen.

Are un repertoriu ce acopera mai multe zone folclorice, acest lucru aducand un plus de buna dispozitie si veselie in cadrul oricarui eveniment.

Experienta acumulata de a lungul anilor in domeniul evenimentor private si corporate o recomanda pe Madalina Dinu ca fiind un solist desavarsit pentru evenimentul tau.

bogdan joita - formatie nunta - formatie muzica

Bogdan

Mare iubitor si consumator de muzica, Bogdan isi traieste visul de a canta si o face foarte bine oferind show-uri exceptionale.

Interactiunea sa cu invitatii in timpul evenimentelor creeaza o ambianta calda si prieteneasca, ceea ce defineste atitudinea tuturor membrilor formatiei noastre.

Dragos

Dragos este muzicianul desavarsit ce provine dintr-o familie cu traditie in lumea muzicala . Intotdeauna stie sa scoata in evidenta adevarata sa valoare pe care a dobandit-o in toti anii de studiu ai acordeonului.

Pasiunea pentru clape l-a facut sa se indragosteasca de acordeon, maiestria si talentul sau, reusind sa ofere un spectacol minunat celor care il asculta.

Beljin

Beljin, a decis ca dupa 12 ani de vioara clasica sa urmeze traditia familiei si sa imbratiseze si folclorul sub atenta supraveghere a celor mai buni profesori de gen.

A studiat muzica clasica fiind membru in Orchestra Universitatii Nationale de Muzica, iar prin talentul si maiestria cultivate prin ani de studiu a reusit sa ajunga vioara de la pupitrul unu.

Vasi

Vasi este muzicianul care provenind dintr-o familie cu traditie in lumea muzicala s-a indragostit iremediabil de clape carora le-a ramas fidel pana in prezent.

Absolvent al Colegiului National George Enescu, a decis sa aprofundeze cunostintele muzicale urmand cursurile de Compozitie Muzicologie, Dirijat si Orchestratie din cadrul Universitatii Nationale de Muzica.

Alina

Alina este solista cu carisma, talent si experienta, care intotdeauna stie sa valorifice momentele importante ale unui eveniment, interactionand foarte mult cu publicul.

A debutat la o varsta frageda, iar in prezent, aparitiile sale la evenimente fac deliciul publicului prin piesele interpretate.

Sergiu

Sergiu – maestrul de ceremonii este cel care insufleteste evenimentul tau. Cunoscut ca un entertainer original si carismatic, Sergiu da rafinament oricarui tip de eveniment din viata ta.

Este persoana potrivita să asigure desfășurarea unei ceremonii sau sa fie gazda unui eveniment scenic sau al unui spectacol similar.

gabriel gorjanu - formatie nunta - formatie muzica

Gabriel

Gabriel a debutat pentru prima data la 19 ani in cadrul festivalurilor de folclor, unde a obținut peste 35 de premii, a cântat cu peste 25 de orchestre profesioniste, este pasionat de folclor si traditii si are o colectie de peste 150 de costume din Gorj si Mehedinti.

valentin dinu - formatie nunta - formatie muzica

Valentin Dinu

Invitat Special

Valentin Dinu este un solist cu o voce deosebita care s-a facut remarcat la concursul “Romanii au talent”, unde a urcat pana in finala. A iubit muzica de mic copil si a crescut ascultand muzica lui Michael Jackson, Stevie Wonder, Al Jarreau sau Lionel Richie.

Valentin este unul dintre artistii colaboratori ai band ului, care prin statutul de special guest ofera momente unice si de neuitat fiecarui eveniment.

iulian vasile - formatie nunta - formatie muzica

Iulian Vasile

Invitat Special

Iulian Vasile este semifinalistul concursului X Factor si colaborator de seama al band-ului nostru. El reuseste intotdeauna prin dinamismul sau si interpretarea unica sa creeze momentele magice.

Dupa ce a castigat trofeul de la “Ploaia de stele” si a aratat intregii tari talentul sau extraordinar prin aparatia la diverse show – uri cum ar fi “Te cunosc de undeva”, Iulian Vasile si-a consolidat imaginea unui adevarat profesionist.

CONTACT FORMATIE NUNTA

Daca iti doresti o zi de poveste pentru evenimentul tau nu ezita sa contactezi

Formatie de nunta Bucuresti Madalina Dinu & The Orchestra

Logo Madalina Dinu & The Orchestra red

CONTACT

Daca iti doresti o zi de poveste pentru evenimentul tau nu ezita sa contactezi Formatia de nunta Madalina Dinu & The Orchestra

Logo Madalina Dinu & The Orchestra red